Zelfs winkeliers moeten de PlayStation Classic Mini niet

Wat een drama apparaat is die kleine, schattige, maar broek vol poepende baby PlayStation. Op voorhand was de HYPE groot. Ook bij ondergetekende. Maar de lijst van games was nog niet bekendgemaakt. Daarna was ik persoonlijk al klaar met het ding toen ik zag dat er geen analoge sticks op de controllers zaten. De lijst met games was voor velen een tweede reden om af te haken totdat de eerste tests kwamen. De emulatie is van beroerde kwaliteit. De originele PlayStation speelt sommige games gewoon beter af dan dit “classic” apparaatje. En nu? Nu zijn ook de winkeliers klaar met de Classic en gaat hij massaal in de uitverkoop. Want op voorhand leek het mooi, maar dat is het dus niet.

Groot en klein moet van het ding af. Amazon heeft de prijs verlaagd Maar ook Bol.com wil geen PlayStation Classic meer zien. Nedgame? Die is deze PS1-mislukking helemaal zat en doet hem, op dit moment in de aanbieding, zelfs weg voor 48 eurotjes. Mocht u, om welke reden dan ook, toch nog interesse hebben in deze plastic ongein, dan is dit uw kans. Het ding is te hacken, maar u kunt beter een PS1 ombouwen en een gebrande CD in stoppen.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!