Het is kerstborreltijd! Vrolijk kerstfeest!

Aaah wat een gezelligheid. Het is het weekend voor kerstmis en de dag dat waarschijnlijk half Nederland een kerstontbijt heeft op kantoor met de collega’s. Of een kerstlunch. Misschien een borrel om zo gezellig met de schijnheilige gezichten van het afgelopen jaar te klinken op de behaalde successen. Wellicht dient u vandaag ook weer zoiets te ondergaan. Vanuit ons, succes.

Hier hebben we ook een momentje. Lunch. Tussen de middag dus. Madame Gao heeft lekker kip saté gemaakt, die nu al staat te pruttelen in een bak pindasaus. Dikke Dave gaat er patat bij bakken zodat we echt een goede gezonde maaltijd hebben. Svennusmax speelt DJ en draait lekkere kerstkneiters door de speaker van zijn telefoon. Nick R. is ook van de partij, maar die moet eerst het klapperende raam repareren voordat hij wat te eten krijgt. Het wachten is op PEKBAC die nog ergens onderweg schijnt te zijn met het dessert. Een zelfgemaakte ijstaart met whiskeylikeur. Geen idee, we schuiven het gewoon naar binnen. En daarna, dan is het kerstweekend en natuurlijk Kerstmis volgende week. Wat gaat u doen?

Hier in onze eigen stal zal het rustig zijn. Maandagmiddag komt mijn dochter met aanhang, daarna gaat traditiegetrouw de grillplaat aan, vlees erop en daarna natuurlijk All You Need Is Love, want ook dat is traditie. Heerlijk! Op eerste kerstdag gezellig ontbijten met elkaar en daarna niks meer! Dochter en Co. vertrekken dan ergens weer en zijn we hier in huis heerlijk samen voor de rest van de eerste en ook de gehele tweede kerstdag. Genieten! Wat heeft u voor plannen? Vandaag? Dit weekend en begin volgende week? We lezen het graag. Want voor de rest is er toch geen zak te melden. Hier, kerstmuziek.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!