Nieuwe mode in Arena War, nieuwe wagen en meer voor GTA Online

Als er een game is die continue ondersteuning en vernieuwing krijgt dan is het GTA Online wel. En ook nu staat er weer een update klaar voor zodat u met de kerst iets beters te doen heeft dan naar uw schoonfamilie. Om te beginnen een nieuwe mode voor Arena War genaamd Buzzer Beater. Hierin dient u te winnen van andere spelers door checkpoints te halen en zo langer te overleven dan uw tegenstanders. Ook komt de Pegassi Toros beschikbaar bij Legendary Motorsport. En als u voor de kerst inlogt krijgt u Pegassi & Vapid t-shirts. Mocht u kerstavond niets te doen hebben, behalve All You Need is Love bekijken natuurlijk, dan krijgt u een speciale kersttrui in-game. Verder heeft men nog een zwik andere zaken in de aanbieding voor u, die hierrr te lezen zijn. Doet er uw voordeel mede.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!