De volgende golddigger dient zich aan om Fortnite aan te klagen

fortniteHet slaat nergens meer op. Mensen die Fortnite aanklagen vanwege een zogenaamd, nog nét niet, copyright dansje dienen zich aan de voordeur van het kantoor van Epic aan om geld op te halen. Rapper 2 Milly, Carlton uit de Fresh Prince en nu iemand genaamd… Backpack Kid. Wie de neuk? Een kiddo van 16 met een rugzak. Dat is het. En diens moeder heeft een advocaat in de arm genomen omdat haar zoontje een dansje heeft gedaan, blijkbaar als eerste, en Fortnite gebruikt dat.

U kent de beweging vast wel. Iets met een arm voor en achter uw lijf en dan heen en weer wiebelen. Of zo. Dom. Vaak niet eens op de maat. En het is een dansje. Om te kotsen. Maar toch zien de Amerikanen hier dus dik brood in. Want ook deze “move” is nog niet copyrighted, maar daar werkt men op dit moment aan zodat er geld uit de Epic-pinautomaat gehaald kan worden. Het wachten is op de eerste rechtszaak die faalt zodat deze “dans”gekkies snel de mond wordt gesnoerd.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!