Er bestaat een kans op loot boxes in Fallout 76

fallout-76-power-armorEr is geen aankondiging geweest, er staat nog niets op digitaal papier, maar de kans is groot dat Bethesda het imago van zichzelf en diens Fallout-reeks nog verder de grond in trekt. Er komt namelijk een update aan voor de game. En in die update zitten “lunchboxes”. In deze boxes zitten tijdelijk buffs voor spelers. Meer Xp, meer dmg, meer kunnen dragen en meer van dit soort stats. Het ding is, dat er in de code van de update is gevonden dat deze lunchboxes gekoppeld zitten aan ATX. En ATX is de in-game codenaam voor de Bethesda Atom Shop. En dat is met kopen.

Natuurlijk zijn Atoms, het betaalmiddel, ook in de game te verdienen. Alleen klagen spelers dat dat niet zo heel erg snel gaat. Dus riekt het naar echte euro’s die te ruilen zijn voor loot boxes. Misschien gooit Bethesda de Atoms wel omhoog die spelers verdienen in de game en is er niets aan de hand. Maar als je al zo de schijn tegen hebt, de game al voor 16 euro te koop is, misschien moet je dit dan helemaal niet doen. Maar wie ben ik.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!