Carlton richt zijn pijlen ook op Fortnite vanwege zijn dansje

Eerder was het een rapper genaamd 2 Milly, of zoiets, en nu is het Carlton uit The Fresh Prince of Bel-Air. Want in Fortnite zit een dansje dat heel erg lijkt op hetgeen hij doet. En dus, geld. Volgens TMZ is er nog geen copyright op het dansje, maar daar wordt achter de schermen aan gewerkt. Want als er geld te halen is, dan gaat men ineens een stapje harder lopen. Het ding is ook dat het dansje ‘Fresh’ heet. En dat is natuurlijk een behoorlijke verwijzing. De advocaat zegt er het volgende over:

Epic has earned record profits off of downloadable content in the game, including emotes like ‘Fresh.’ Yet Epic has failed to compensate or even ask permission from Mr. Ribeiro for the use of his likeness and iconic intellectual property

We zullen zien wat er van komt. Waarschijnlijk zal Epic wel met een schikking er vanaf komen, en mogen de dansjes daarna gewoon nog steeds verkocht worden. Maar goed, eerst gaan de advocaten vechten en mag de rechter beslissen. Maar dat het onderstaande dansje wel erg op die uit de Fresh Prince lijkt is wel duidelijk.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!