Kingdom Hearts III ligt al op straat, maar geen zorgen

Ergens in North Carolina is er iets misgegaan. Daar worden namelijk, onder andere, de discs gedrukt voor Kingdom Hearts III. En via via een grijze man met regenjas en naar kuchje, zijn er een hele zwik discs op de markt gekomen. Een maand voordat de game uitkomt dus. En dat is niet zo cool. Voor Square Enix. Er is een heel team bezig om te onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar de game is dus in het wild. En dan zijn er ook video’s te vinden van mensen die de game al spelen en dit online zetten. Ze worden heel snel weer offline gehaald, maar voor u die niet kunt wachten en wil zien wat het precies geworden is, kan een zoektocht zo nu en dan geen kwaad.

Toch is er een “troost” voor iedereen die tegen spoilers is. Square Enix heeft namelijk niet alles op de disc geplaatst. Want zo werkt gamen in 2018. En 2019 dus. Niet alles op de disc is namelijk heel gewoon. Want op de Kingdom Hearts III discs ontbreekt namelijk de epiloog en een “secret movie”. Geen nood dus, al is het voor Square Enix wel zuur. Is het eindelijk zo ver dat de game komt, lekt hij een maand voor release al op straat. Oh ja, de director van de game vraagt of u gewoon even normaal wil doen verder als u de game in het bezit heeft.

kingdom hearts 3

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!