[Gerucht] Twee nieuwe Xboxen in 2020

xbox one xDe kans is groot, zeker met de PlayStation aanbiedingen die nu overal te vinden zijn, dat in 2019 zowel Microsoft als Sony de nieuwe consoles aan zullen kondigen. Voor Microsoft zouden dat er twee zijn. De geruchten die WindowsCentral te horen heeft gekregen zijn op dit moment als volgt. Er komen twee consoles uit in 2020. Want dat is het jaar waarin het moet gebeuren. De eerste heeft als codenaam Lockhart en zal de goedkoopste zijn van de twee. Het instapmodel. Een soort Xbox One S. Maar mer de kracht van de Xbox One X inclusief een aantal verbeteringen.

De Xbox One met codenaam Anaconda zal de Xbox One X van nu zijn. Duurder en een stuk krachtiger dan de Lockhart Xbox One. Een “cutting-edge console gaming experience” moet dit worden. Sowieso met een SSD om de laadtijden te reduceren. Beide nieuwe consoles zullen alles kunnen afspelen dat de Xbox One S en X nu ook kunnen spelen. Dus Xbox One-games, maar ook de backwards compatiblity games van de Xbox 360 en de eerste Xbox. Waarschijnlijk wordt 2019 een interessant jaar.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!