Weekend! Tijd om kerstinkopen te doen in

kerstmisHet zal ongelooflijk druk zijn dit weekend in de binnensteden. Want als u nog iets moet kopen voor de kerst, dan is het wel zo slim om het dit weekend te doen. Volgend weekend kan ook, het maakt mij geen bal uit, maar de kans is dat het dan nog iets drukker is. Want Kerstmis staat voor de deur. Gaat u iets doen aan dit feest? Heeft u plannen? Laat het alvast even weten. Want volgend weekend bent u allemaal lam van de kerstborrels en lukt tikken niet zo goed meer.

Voor mij persoonlijk is er geen reden om de deur uit te gaan. Binnenblijven is goed genoeg. Eten is er, voor kerst is alles er ook en dus zal ik zo nu en dan even mijn neus uit het raam steken en daarna weer snel naar binnen. Dit weekend hoop ik eindelijk het verhaal van Red Dead Redemption II uit te spelen. Dat mag wel een keer. Natuurlijk Hearthstone en ik probeer ook een begin te maken aan Super Smash Bros Ultimate op de Switch. Of het lukt, geen idee. Ik wil eigenlijk ook aan Mutant Year Zero beginnen. En Nioh moet ik nog spelen. Kortom, veel te veel. En u?

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!