Het vuur onder Heroes of the Storm dooft langzaam

heroes of the stormHoTS, of Heroes of the Storm voor u die geen idee heeft wat de afkorting betekent, is Blizzard’s antwoord op de MOBA-wereld. Daar waar League of Lesbians en DOTA 2 heersen probeerde Blizz ook een graantje mee te pikken. Echter lijkt de ruif leeg te raken. Er zijn niet zoveel graantjes meer. En daarom geeft men aan dat het ontwikkelteam op de schop gaat. Een groot deel van de ontwikkelaars zal overgeplaatst worden op andere projecten. De game is nog niet dood, maar het gaat wel langzaam die kant op.

Want ook de twee grote grootste eSports momenten voor 2019 zijn in de doofpot gestopt. Er komt geen toernooi voor de studenten en ook geen wereldkampioenschappen. Heroes Global Championship en Heroes of the Dorm zijn beide afgeblazen. Wat er nog over is? Een nieuwe plan van aanpak. Minder vaak updates dan u nu gewend bent, minder snel nieuwe personages en een andere opzet voor evenementen. Maar hoe die er precies uit komen te zien is nog niet bekend.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!