Eerste grote Monster Hunter World uitbreiding pas over een jaar

Ouch, dat zal even steken bij de Monster Hunter World-fans. De game die op 26 januari al een jaar oud is, krijgt namelijk de eerste uitbreiding voorgeschoteld. Een nieuw gebied, nieuwe quests, een nieuw stuk verhaal en natuurlijk nieuwe monsters. Welke precies, dat is niet volledig bekend. Maar Nargacuga maakt zijn/haar opwachting. Ook komt er een nieuwe rank beschikbaar voor spelers. Het probleem alleen is, dat de rest van de informatie pas in de lente komt. En de uitbreiding pas in de herfst van 2019. Duurt lang. En PC-spelers krijgen de uitbreiding niet op dezelfde dag als de consolegamers. Kortom; het is goed dat het eraan komt, maar wie speelt over een jaar nog Monster Hunter World?

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!