Rapper ‘2 Milly’ wil stacks van Epic

fortnite battle royaleDansjes in Fortnite zijn groot. Heel erg groot. Voor ongeveer tien dollar kopen spelers in-game emotes zodat ze een twee seconden dansmove kunnen doen. Nou, dat is natuurlijk money well spend. Dat weet u ook. Toch verdient Epic er miljoenen mee. Maar Rapper 2 Milly wil nu een stapel geld zien. En daarom ging hij naar de rechtbank. Het dansje mag van 2 Milly best in de game blijven, maar hij heeft er nooit toestemming voor gegeven en nooit geld voor gezien. De vraag is nu natuurlijk om de dansmoves van de rapper lijken op die van Fortnite. Volgens het ‘muzikale talent’ heet de move de Milly Rock. In Fortnite is het de Swipe It.

Of ze op elkaar lijken mag u zelf uitzoeken, het boeit ons niet, maar het is wel een bizarre wereld geworden waarin een paar heupbewegingen en wat zwabberen met uw armen al een trademark kunnen worden waar dik geld voor neergelegd moet worden. Zou 2 Milly een patent hebben op het dansje? Vaag. Aan de andere kant kennen we de Moonwalk van Michael Jackson en hoort die wel echt bij hem. Maar goed, dan hebben we het ook wel over een echte artiest.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!