[Update] Nu ook Fallout 76 Power Armor Edition onder vuur

Update: Kijk nou! Ineens is er wel genoeg katoen op voorraad in een fabriek ergens in China. En dus kan het nu wel. Wat is de wereld toch mooi. Bethesda gaat er voor zorgen dat de juiste tassen bij de bezitters van een Power Armor Edition terecht komen. Waarschijnlijk moet u de plastic tas wel terug terugsturen, daar kunnen dan weer Nike’s van gemaakt worden.

Agrariërs zouden jaloers zijn over de hoeveelheden stront die Bethesda over zich heen krijgt als het gaat om Fallout 76. Maar eerlijk is eerlijk; men heeft het dan ook wel over zichzelf afgeroepen. En is het de game niet, dan is het wel iets dat te maken heeft met F’76. Na de game zelf en diens technische staat is het nu de Power Armor Edition die niet is wat men voorgeschoteld had. Hieronder een afbeelding die Bethesda gebruikt om deze aan te prijzen. Het gaat in dit geval voornamelijk om de duffel bag.

fallout 76 power armor edition

Onder de beschrijving staat dat deze van canvas is. Linnen dus. Stof. Maar in het echt is dat niet het geval. Daar is de tas van nylon. De reactie van een medewerker van de Bethesda Store over het verschil is wellicht nog stuitender. Wat u ziet in deze afbeelding is een prototype. Er is gekozen voor een nylon tas omdat een canvas tas te duur zou zijn om te maken. Schitterend, niet? Ook meldt de medewerker dat men eigenlijk niet van plan is om er iets aan te doen. Toch maakt Bethesda het wel goed met de mensen die kunnen aantonen dat zij de Power Armor Edition hebben gekocht. Die krijgen Atoms. Het in-game betaalmiddel. Wel 500 stuks! Dat staat gelijk aan 5 dollar. Nou, prima opgelost. Toch?

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!