Just Cause 4 reviews zijn niet ontevreden

Morgen komt Just Cause 4 uit. De eerste reviews zijn er en die zijn niet ontevreden over de game van Square Enix. Om te beginnen geeft Windows Central de game de dikste voldoende die er bestaat. Een tien dus. Alles is goed volgens hen, op wat kleine performancedingetjes na. Maar die worden ontwikkelaar Avalance Studio vergeven. Iets minder enthousiast is PCGamesN. Die vindt de game goed, maar niet super goed. Alles dat in Just Cause 3 zat is beter gemaakt en nu zijn er de extreme weersomstandigheden. Maar die brengen te weinig vernieuwing met zich mee. Ook de andere, iets minder hoge scorende, reviews spreken hier van. En herhaling in de missies is blijkbaar ook een ding. Toch geen onvoldoende onderaan de streep. En dat is ook best netjes.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!