Schrijf u nu in voor de closed alpha van Anthem

anthemAnthem komt op 22 februari uit voor PC, PS4 en Xbox One. Dat duurt nog even, maar er moet natuurlijk wel getest worden. En daar mag u aan meehelpen. Volgend weekend, op zaterdag 8 december en zondag 9 december, kunt u daarvoor uitgeloot worden. Om mee te doen hoeft u zich enkel te registeren via deze website, uw platform te kiezen en de datum en tijd waarop u mee wil doen. Let wel, dit zijn niet uw lokale Nederlandse tijden. Even omrekenen dus.

Meedoen wil zeggen dat u nergens beelden van mag maken, niet mag streamen en er eigenlijk ook niets over mag zeggen. Hou daar dus wel rekening mee. Het is zoals gezegd een loting die gedaan worden. Er is dus niets zeker als u zich inschrijft. Maar het is wel het proberen waard. Wellicht kunt u nu alvast uw pre-order afzeggen. Of gewoon laten staan als het bevalt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!