Het eerste decemberweekend staat voor de deur

WeekendWelkom in december. Dat kunnen we over een paar uur roepen. De maand van Sinterklaas en Zwarte Piet. De maand waarin de dagen korter worden en ook weer gaan lengen. Althans, de momenten waarop het licht is. De maand van de kerstboom opzetten, misschien wel weer aftuigen en Oud en Nieuw. Oliebollen, marsepein en plaatgrillen. Dat is december. En dat wordt dit weekend afgetrapt. Waarschijnlijk zullen velen van u zaterdag of zondag al Sinterklaas vieren. Want de Sint en zijn makkers kunnen niet overal tegelijk zijn natuurlijk.

Hier in huize Jack is het dit weekend rust. Echt rust. Vanavond moet er tot laat worden doorgewerkt, dat hopelijk rond een uur of 23:00 gedaan is, zodat ik daarna kan hangen, liggen en slapen. Geen verplichtingen, geen plannen, helemaal niets. Maar, dat kan bij u zomaar anders zijn. Misschien bent u dit weekend wel Zwarte Piet en wordt u bij een stel kinderen verwacht. Wellicht begint u al met de kerstboom op te zetten? Sport? Zwemles? Of gaat u ook gewoon onderuitgezakt de afgelopen week wegkijken en drinken? Het mag allemaal zolang u het ons vertelt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!