Path of Exile voor PS4 uitgesteld

path of exilePath of Exile zou op 7 december uitkomen voor de PS4. De gratis te spelen Action RPG is op PC al tijden uit, maar zou in december ook haar gezicht op de PS4 laten zien. De trailer die dit allemaal wereldkundig maakte kwam kort na de aankondiging van Diablo Immortal uit. Slimme PR zet natuurlijk, maar nu lijkt het erop dat het enkel en alleen PR-stuntje was. Want aandacht trekken is gelukt, maar de belofte ook nakomen niet. De releasedatum is nu verplaatst naar februari 2019.

When we announced Path of Exile for PlayStation 4 earlier this month, we indicated we were aiming for a December release. Unfortunately, we have had to revise this to early February. We are extremely sorry for the inconvenience this causes, because we know there are many players looking forward to this release.

De schijnwerpers die men naar zich had toe getrokken kunnen dus weer uit. De shine is even verdwenen. Jammer. Echter is februari 2019 wel eerder dan een nieuwe Diablo voor consoles. Dat wel.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!