Superman en Alien: Blackout gaan over de tong voor Game Awards

supermanVolgende week vrijdagochtend zijn The Game Awards 2018. De jaarlijkse awardshow zal hier vroeg in de ochtend worden uitgezonden, zo rond 02:30. Wellicht is het toch de moeite om op tijd op te staan. Er gaan namelijk geruchten over twee games die daar aangekondigd worden. Sowieso heeft men het over tien nieuwe titels die de show zal laten zien. Trailer, teaser, wat het ook is, tien is het aantal. Een daarvan zou Superman: World’s Finest zijn. Rocksteady is al een tijdje stil over een nieuwe game. De Batman-games waren prima, en dus zou er doorgepakt worden met Superman. Er gaan zelfs geruchten dat het meer dan alleen Superman is, en heel de Justice League in de game zit. Afwachten.

De tweede game moet Alien: Blackout zijn. Na het succesvolle Alien: Isolation kan een vervolg niet uitblijven uiteraard. Host van de show Geoff Keighley twitterde eerder al een afbeelding die verdacht veel leek op het lettertype van de Alien-reeks, maar nu 20th Century Fox vorige week de naam Alien: Blackout liet vastleggen zou dat weleens de connectie kunnen zijn. Het wachten is op volgende week, maar mocht dit alles kloppen dan komen er waarschijnlijk twee mooie games aan.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!