Maak uw jaarbudget op met de games van december

games december 2017Het einde is in zicht. Niet dat van het leven, maar dat van het jaar 2018. In de verte blinkt 2019 met al haar games al naar ons. Maar dat wil niet zeggen dat december wat nieuwe releases levenloos is. Er komt nog best wel iets uit. Niet zo veel als in oktober, maar toch doet december het niet slecht. Zo komt Just Cause 4 bijvoorbeeld nog uit in december en natuurlijk Super Smash Bros. Ultimate. Hier en daar een game die uit Early Access komt ook, dus er is nog best iets stuk te slaan in december. Bijvoorbeeld op pakjes kaarten voor de nieuwe Hearthstone-uitbreiding.

Just Cause 4 – 4 december – PC, PS4 en Xbox One


Als u klaar bent voor ontploffingen, actie en alles aan elkaar knopen met staalkabels dan kijkt u waarschijnlijk halsreikend uit naar Just Cause 4. Wellicht met de releasedatum van 4 december een mooi cadeautje voor in de zak van Sinterklaas.

Rastakhan’s Rumble – 4 december – Hearthstone


Het volgende diepe gat is gegraven door Blizzard. Het gat waar u al uw euro’s in kwijt kunt. De nieuwe Hearthstone uitbreiding komt er namelijk aan. Pakjes kopen en tegenstanders slopen!

Monster Boy and the Cursed Kingdom – 4 december – PC, Switch, PS4 en Xbox One


Een nieuwe Monster Boy-game die van oorsprong niet begon als een Monster Boy-game. Wel als een Kickstarter.

Super Smash Bros. Ultimate – 7 december – Switch


Alle personages uit de voorgaande delen bij elkaar. En knokken maar. Offline maar natuurlijk ook online.

En verder…

Naast deze games komen er ook drie Persona dansgames uit voor de PS Vita, Subnautica en Thronebreaker: The Witcher Tales beide voor de PS4 en Xbox One en The Last Remnant: Remastered voor de PlayStation 4. Maar er is meer. Path of Exile en PUBG komen deze maand ook uit voor de PS4 net als Earth Defense Force 5. En tot slot ziet de PS4 in december ook nog Warhammer: Vermintide 2. Iets gemist? Roep het maar.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!