Broken Reality is de reden dat mensen indie-games haten

Kijkt u eens naar de bovenstaande trailer. Ik wil deze niet aan u laten zien omdat hij zo goed is. Niet omdat ik u er van wil overtuigen dat u deze titel aan moet schaffen. Niet omdat dit de Red Dead God of Spider-Man-breaking game is die alles weg gaat vagen. Verre van. Maar dit soort games leggen bij mensen de indie-smaak in de mond. Dit is wat er mis is met games. Want. Wat is dit? Een gedrocht van een game. Werkelijk. Dit zou niet eens mogen bestaan. Maar dat doet het wel. Want het is indie. En dan kan alles ineens. Toegegeven; wellicht is dit beter dan Fallout 76. Maar dat mag de maatstaf niet zijn. Dit mag niet gemaakt worden, maar het wordt het wel. En daarom snap ik de standaard zure gezichten als het over indie-games gaat. Ongelooflijk.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!