En toen was het ineens 16:00 uur.. weekend!

Het is weekend, mensen. En wat voor eentje. Sinterklaas en semi-Zwarte Piet komen ons land binnen dit weekend. Morgen komen ze het land binnen en gaan 100.000 kinderen hun schoen weer zetten. Liedjes zingen. Koekoek zeggen dat eigenlijk niet mag. Dat soort dingen. Wortels, tekeningen en bakjes met water. Dat werk. Heerlijk. Het gaat ook nog een beetje vriezen zo links en rechts, dus ook dat gaat de goede kant op. Vanavond is er overigens ook voetbal. Nederland tegen Frankrijk. In de Nation Cup. Of League. Ik weet het niet precies. Dus er is genoeg activiteit te vinden buiten gamen om. Maar toch gaan we gamen.

Hier in huis? Leuk dat u het vraagt. Spyro en Battlefield V. En nog wel een stukje Red Dead Redemption 2 denk ik zo. Fallout 76 niet, want de beta. Wat gaat u doen dit weekend? Staat u ergens met kinderen verdekt opgesteld om naar Sinterklaas te kijken? Thuis voor de buis anders? Of gaat u helemaal niets doen met voetbal, Sinterklaas en alleen maar gamen? Vertel het ons.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!