Red Dead Redemption 2 verscheept als een malle

red dead redemption 2Red Dead Redemption 2 is ongetwijfeld de “heetste” game van het najaar. Niet alleen heeft Rockstar het grootste entertainmentproduct ooit in handen in het openingsweekend, ook de aantallen verscheepte exemplaren loopt aardig op. In de eerste acht dagen na de release zijn er naar de winkels 17 miljoen exemplaren verstuurd. Of ze allemaal verkocht zijn? Vast niet, maar dat komt vanzelf. Door dit aantal is de game in acht dagen meer keer verscheept dan Red Dead Redemption in acht jaar. Dat is toch wel even een verschil. Het cijfer dat we tot op heden nog niet hebben gehoord is die van de digitale verkoop. Maar ongetwijfeld dat we bij de eerst volgende kwartaalcijfers een optelsom krijgen van digitaal en retail bij elkaar. Het wachten is nu nog op het startsein van Red Dead Online. Als dat een beetje in goede aarde valt is de kans groot dat de exemplarendrukpersmachine weer op volle kracht kan gaan draaien.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!