Blizzard snapt dat u Diablo Immortal op dit moment niet ziet zitten

diablo 4 switchGroot. Dat is de haat die zich uitstort over Diablo Immortal. De mobiele Diablo-game van Blizzard werd vrijdag aangekondigd en dat viel niet in goede aarde. Niet alleen de kijkers thuis, ook het publiek in de zaal was niet te spreken over de weg die Blizzard ingeslagen is. En de ontwikkelaar zelf? Die begrijpt het. Die snap dat het goed overkomt, maar dat zou veranderen als u het gespeeld heeft. Ook daar zijn de meningen over verdeelt, maar dat is een ander verhaal. Uw mening gaat veranderen dus. Daar is Blizzard in ieder geval van overtuigt:

I think it’s totally understandable.

We were talking earlier today about how a large group of the Diablo community are PC gamers, and they came to Blizzard through PC, and they love the PC platform, and we love it too. I think if you came to BlizzCon expecting and hoping for a PC announcement, and you don’t play mobile games at all, you’d be ‘oh, that’s not what I asked for, and this doesn’t do anything for me,’ I think it’s okay for people to be sceptical.

I think scepticism is very healthy. I think intellectual curiosity is rooted in scepticism, but when we show people the game, and people get their hands on it, play it, many people who are sceptical kind of go ‘oh, well this is actually quite fun.’

We hope to win over a lot of people over time, but I understand that, for people at home, people watching with the virtual ticket, who don’t get a chance to actually play it, that can be very difficult, and so I totally understand where they’d be coming from.

Als u het speelt, dan zou het wel leuk moeten zijn. Dat is wat men zegt. Verschillende media schrijven daar ook over, dat het leuk is, maar niet iedereen is het daar mee eens. Het is wel zo dat de game niet te spelen is als u geen internetverbinding heeft. Nu is dat een zeldzaam iets in Nederland, een smartphone zonder internet, maar afhankelijk van hoeveel data de game verbruikt kan het wel een aanslag worden op uw MB’tjes. Als u buiten de deur bent. En, als de game leuk genoeg is natuurlijk.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!