November is aangebroken, en dit zijn haar games

games november 2018De laatste grote maand van het jaar. Althans, in volume wat games betreft. Want alle Nintendo fanboys kijken natuurlijk niet alleen uit naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! deze maand, maar ook naar Smash volgende maand. Maar dat is december. Daar gaan we ons nog niet druk over maken. Wel over de games van november. En daar zitten best wat games tussen die een potentieel hoogtepunt kunnen zijn. Fallout 76 bijvoorbeeld en Battlefield V komen uit. Maar dat is niet het enige natuurlijk. We gaan er even doorheen, door de games die u wellicht kunnen boeien.

The Quiet Man – 1 november – PC en PS4


Een kruising tussen live-action en gameplay, en alleen digitaal verkrijgbaar. Dat is de Stille Man. Wellicht een leuke game voor tussendoor, want het gevoel is dat de game niet zo heel erg lang is. Vanaf vandaag gelijk beschikbaar.

Overkill’s The Walking Dead – 6 november – PC


First person hordes met zombies te lijf gaan is niets nieuws in de wereld der games. Maar wellicht voegt het iets toe dat dit zich afspeelt in de wereld van The Walking Dead. Nu voor PC, begin 2019 ook voor PS4 en Xbox One.

Hitman 2 – 13 november – PC, PS4 en Xbox One


De kale huurmoordenaar is terug. Agent 47 mag zich opnieuw bewijzen in het omleggen van doelwitten. Geheel getrouw aan de formule van Hitman kan dat op vele creatieve manieren en op vele locaties.

Fallout 76 – 14 november – PS4, Xbox One en PC


Een pure online wereld die door nuke’s in totale vernieling ligt. En die mag u proberen op te bouwen. Alleen, met drie vrienden of tegen deze vrienden. Het kan allemaal. Op dit moment is de B.E.T.A. gaande, u hoort nog van ons.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!/Let’s Go, Eevee! – 16 november – Switch


Nintendo, Switch en Pokémon zou voor velen al voldoende moeten zijn om de nieuwe game te kopen of niet te kopen op 16 november. Maar de kans is groot dat bezitters van een Switch hier stuk op gaan.

Battlefield V – 20 november – PS4, PC en Xbox One


De tweede grote najaarsshooter staat bijna voor de deur. Battlefield V werd uitgesteld, maar op 20 november is het zover. Dan ligt de game in de winkels en in de digitale winkels uiteraard ook.

Farming Simulator 19 – 20 november – Mac, Windows, PS4 en Xbox One


Niet alleen Red Dead Redemption 2 heeft cowboys! In Farming Sim 2019 zitten ze ook. En paarden. En tractors. Landbewerkingsmachines. Alles!

Darksiders III – 27 november – PC, PS4 en Xbox One


Het derde deel, eindelijk. Na Darksiders II zag het er niet goed uit voor u die zin hadden in een derde deel, maar op 27 november is het dan zover.

En verder….

Morgen komt Diablo III: Eternal Collection uit voor de Switch, mocht u die game nog niet helemaal grijs hebben gespeeld, World of Final Fantasy Maxima komt op 6 november uit en Tetris Effect op 9 november. Spyro Reignited Trilogy komt uit op 13 november en verder is het wat ons betreft wel op voor november. Of hebben we iets gemist waar u zeker naar uitkijkt?

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!