Nooit gedacht! Trine 4 is aangekondigd

Als u de eerste en tweede Trine-game heeft gespeeld keek u vast en zeker uit naar Trine 3. Deze game viel nogal een beetje heel erg tegen. De game was ineens in 3D, dat werkte niet helemaal lekker, en was heel erg kort. Wat bleek, de game had langer kunnen zijn. Echter had dat 15 miljoen meer gekost en dat was niet voor handen. Maar dat had de ontwikkelaar van te voren niet bekendgemaakt. Drama dus en ontwikkelaar Frozenbyte moest zwaar door het stof. Toch, ondanks alle tegenslag, kondigt men aan dat Trine 4 in de maak is en er ook echt aankomt.

trine 4

We are absolutely thrilled to embark on this journey with Frozenbyte. There’s no doubt Trine 4 will be the game players have been asking for. Trine 4 is going to be the best in the series. We have rekindled our love for the franchise, heard and seen the fan feedback, and our hearts are set on exceeding those expectations. Trine is back.

Een datum is er nog niet voor Trine 4, maar wel dat de game naar PC, Xbox One, PS4 en Switch komt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!