Assassin’s Creed Rebellion vanaf 21 november op uw mobiel

Een nieuwe Assassin’s Creed-game is onderweg. Niet voor PS4 of Xbox One, maar voor iOS en Android. Assassin’s Creed Rebellion is de naam en bevalt schattige ogende assassins. Al klinkt dat wel een beetje vreemd. Het zijn er veel, heel erg veel, in totaal 40 in één game die allemaal te rekruteren en trainen zijn om hun kills te maken. Mocht u interesse hebben in een game die zich in Spanje afspeelt, maar waarmee u ook naar andere tijden kunt reizen via de Animus, dan is dit wellicht uw ding. De game is gratis en als u zich nu al registreert krijgt u in-game beloningen. Het lijkt wel een feestdag! De game werd al aangekondigd op 28 juni 2017 en had toen de stempel “soon”. Dat bleek dus iets langer te duren. Als u Tiny Tower kent, of Fallout Shelter, heeft u een beetje een idee wat u mag verwachten.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!