Eerste keer is gratis, daarna niet meer

sony paris game week persconferentieDe eerste keer is gratis. Dan weet u dat, dus kies wijs. Dat is natuurlijk als u gebruik wenst te maken van de service die Sony begint 2019 uitrolt. Jawel, het gaat gebeuren: u kunt straks uw PSN-naam aanpassen. Helemaal 100% vlekkeloos is het het echt niet. Alle games die na 1 april 2018 zijn uitgekomen zullen ook in de games die u gespeeld heeft uw naam aanpassen. Maar oudere games kunnen er problemen mee hebben en tonen nog uw huidige naam.

De eerste keer uw naam aanpassen is dus gratis. Bent u na een half jaar toch niet tevreden, dan kost u het 9,99 euro. Bent u PS Plus abonnee dan mag het voor “slechts” 4,99 euro. U krijgt bij het veranderen de keuze of u uw oude naam nog vermeld wil hebben zodat iedereen u nog herkent. Ergens in de komende weken wordt de functie al aangezet bij een selecte groep gebruikers en ergens begin 2019 voor iedereen. Dan kunt u alvast nadenken over wat u wil.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!