Skybound Games maakt Walking Dead van Telltale af

the walking dead telltaleHet is ze gelukt. De mannen en vrouwen die nog over waren van Telltale hadden al gezegd dat men zocht naar een oplossing om The Walking Dead: The Final Season toch nog in de handen van gamers te krijgen, en dat is gelukt. Skybound Games heeft een aantal van de originele ontwikkelaars weten te strikken om samen met hen het seizoen af te maken. Afgelopen weekend tijdens Comic-Con in New York werd het nieuws bekendgemaakt.

We’ve successfully negotiated with Telltale Games for our company Skybound to come in and see Season 4 of the Telltale game to completion. We’re so happy to announce that we’ve reached a deal with [Telltale Games] that will allow Skybound to continue the Walking Dead: The Final Season! Let’s wrap up Clem’s story right! More details to come soon. We’re currently ironing out some of the details as this is a pretty major deal, so we’ll have more info on the who/what/where/when/how very soon as those details are finalised. We appreciate your patience during this process.

Mocht u dus een seasonpass gekocht hebben, geen nood, u krijgt alsnog het einde van The Walking Dead te spelen.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!