[Gerucht] In 2019 komt er een nieuwe versie Switch uit

nintendo switchInmiddels zijn er meer dan twintig miljoen Nintendo Switches over de toonbank gegaan in de wereld. Een prestatie van formaat, zeker na de Wii U. De console is niet de krachtigste en het toont dus maar aan dat kracht niet altijd alles is in een console. Al helpt het natuurlijk wel een beetje. De geruchten over een nieuwe versie van de Switch komt uit verschillende hoeken. Maar ze zeggen allemaal hetzelfde. Heel erg veel gaat niet er veranderen, de console wordt niet ineens krachtiger, maar het scherm zou het grootste speerpunt worden.

Het scherm van de Switch zou vervangen worden met een display dat dunner, lichter en helderder moet zijn dan die nu in de hybride console zit. De releasedatum, mocht het allemaal kloppen, zou rond de zomer van 2019 liggen.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!