Wappie weekend vol warmte en wokkels

Lekker he? Wokkels? Wat een heerlijke chipje is dat. Ze zijn hier niet in huis, maar ik zou er wel trek in hebben. Wel paprika. De naturelsmaak van de wokkels, zeker als je een fikse hand neemt, vind ik dan weer niet zo aantrekkelijk. Aantrekkelijk is altijd wel het weekend. Want dat staat voor de deur, is al binnen of zit op dit moment in trein om u een bezoekje te brengen. Maar wat gaat u doen met het weekend? Hier in huis is het Dead Cells, Dragon Quest XI en Shadow of the Tomb Raider. Dat zijn de nummers die gespeeld zullen worden. Verder heb ik nog een housewarmingparty ergens in het land. Daar ga ik ook even mijn gezicht laten zien. Nou, ja, eigenlijk heb ik verder niets te liegen. Mijn weekend begint om 17:00 uur met overwerken, want dat moet vandaag, en daarna heerlijk op de bank. Wat gaat u doen? Bent u aan de sportvelden geplakt morgen? Of zondag? Moet de tuin winterklaar gemaakt worden? Of drukt u er stiekem nog even een BBQtje tussendoor? Alles kan en mag. Heerlijk. Spill it.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!