Animal Crossing voor Switch is in de maak

animal crossingVannacht tijdens de Nintendo Direct zijn er een aantal zaken aangekondigd. De eerste kon u al lezen, dat was wederom een port van een Wii U game, maar er werden ook nieuwe games aangekondigd. Een eentje daarvan, waar heb ik wel oren naar: Animal Crossing. Op de 3DS heb ik New Leaf redelijk stuk gespeeld voor heel wat maanden, en dat zie ik met de Switch-versie ook gebeuren. De game komt ergens in 2019 uit. Wanneer dat precies is, is onbekend. De trailer die u hieronder ziet vertelt Tom Nook, de huisjesmelker van de game, dat Isabelle en The Villager er even tussenuit zijn naar Smash Bros en aan het kamperen zijn in de mobiele game, maar als ze weer terugkomen ze een huis nodig hebben. En dat is altijd de strekking van de game.

Als u nog nooit een Animal Crossing heeft gespeeld is het wellicht goed om u even in te lezen voordat u de game koopt in 2019. Het is namelijk een hele rustige game, ontspannen en vergt een hoop tijd. Het is eigenlijk wel zaak om dagelijks even de game op te starten. Er moet namelijk onkruid verwijderd worden, bloemen geplukt, fruit uit de bomen gehaald worden en natuurlijk items verzamelen. Dit alles levert geld op zodat u uw huis kunt afbetalen, uitbreiden en er nieuwe spulletjes in kunt zetten. Dat was de kern van New Leaf op de 3DS. En dat zal ongetwijfeld ook de kern zijn van de Animal Crossing op de Switch. Ik kan niet wachten!

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!