FIFA 19 demo dit weekend op PS4, Xbox One en PC

fifa 19 demoOp 28 september komt FIFA 19 uit voor elk platform dat het maar kan dragen. En om u alvast lekker en warm te laten lopen brengt EA aanstaand weekend de FIFA 19 demo uit. De demo is te spelen op PS4, Xbox One en PC en bevat alles dat elke eerdere FIFA-demo ook had. U kunt met tien teams spelen, welke staan hieronder, en u mag alvast een kijkje nemen in het laatste deel uit The Journey. Voor u dit geen idee heeft; dat is de singleplayer story-mode van de game. Het downloaden kan vanaf morgen, 13 september. En dit zijn de teams die in de demo zitten:

  • Manchester City
  • Manchester United
  • PSG
  • Bayern Munich
  • Borussia Dortmund
  • Spurs
  • Juventus
  • Real Madrid
  • Atletico Madrid
  • Roma

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!