VAKANTIEWEEKENDTOTHEMAX!

sea-1337565_1920Hallo! Ik heb vakantie! En aangezien de rest van de redactie in rook is opgegaan, maar dat had u al door, heeft heel Duimschroef dus vakantie! Lekker hoor. Komt er dan helemaal niks meer op de site? Wel nee, het gaat gewoon door zoals de afgelopen weken. Maar wellicht met iets meer nieuws zo nu en dan omdat Gamescom volgende week begint. En daar gaat ik sowieso heen. Of er ik er met boeiende verhaal van terugkom leest u in de dagen daarna. Goed, ik heb vakantie dus. En wat ga ik doen? Geen idee! Nou wel, een beetje.

Veel gamen. Dat sowieso. Uitslapen. Beetje hangen. Een soort weekend van drie weken. Dat is het een beetje. Wat gaat u doen? Heeft u ook vakantie? Bent u al geweest? En wat brengt het weekend? Ik wil het DOLgraag weten. Vakantie. Yeah.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!