Red Dead Redemption 2 gameplay trailer is hier

Het was goddomme wel lang wachten, zeker voor een game die in oktober al moet uitkomen, maar vandaag zien we de eerste gameplaybeelden van Red Dead Redemption 2. En dat ziet er meer dan prima uit! Over twee en een halve maand ligt de game in de winkels en nu deze trailer er is, is het hopen dat er meer gameplay vrijkomt. Want ondanks dat wij blind vertrouwen hebben in deze game, willen we toch graag wel iets meer zien. Er zijn games waarvan we uren van gameplay krijgen voordat de game uitkomt, maar Rockstar houdt het schaars. Al belooft de dame in de trailer wel dat er een volgende gameplaytrailer komt over missies. Hoe dan ook, deze trailer toont aan dat we met een gerust hart kunnen uitkijken naar 26 oktober, want dan komt Red Dead Redemption 2 uit voor Xbox One en PS4.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!