New Game+ voor God of War is aanstaande

god of war ps4Op 20 augustus komt de patch uit voor God of War die New Game+ toevoegt. Deze NG+ brengt niet alleen de mogelijkheid met zich mee om de game nogmaals te spelen zonder een nieuwe game te starten, maar er zitten nog wat andere trucjes in. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe grondstof te vinden genaamd Skap Slag. Hiermee kan nog betere en sterkere armor gemaakt worden dan die nu beschikbaar is in de game. De tegenstanders zijn niet alleen sterker, maar sommige zullen ook nieuwe moves hebben zodat ze het u nog lastiger kunnen maken. Ook de cutscenes zijn vanaf de 20 augustus patch te skippen. Niet alleen voor NG+, maar ook voor u die nog nooit deze nieuwe God of War hebben gespeeld. En dat moet u echt doen. Echt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!