Er valt weinig te lachen om We Happy Few reviews

we happy fewMorgen komt We Happy Few uit. Een game die wat swings heeft gehad wat richting betreft maar uiteindelijk goed op haar pootjes terecht zou moeten komen. Zou u denken. Een special edition is er zelf met vinyl en allerhande troepjes. Maar het lijkt niet veel uit de te maken. De game blijkt niet zo goed. Destructoid geeft de game een 5. Van de 10 punten. Slechte combat en zeer herhalende mechanics draaien de game de nek om. The Sixth Axis is er ook niet heel positief over. De game komt er met een zesje vanaf en voor de onduidelijke systemen in de game en bugs/glitches geven weinig glans aan We Happy Few.

Ook Gamespew is ontevreden. Er zit te veel opvul content in de game zegt men daar, en dat is het grootste minpunt. Er zijn ook positieve geluiden. Twee websites weten de game een 8 te geven van de 10. Gamesradar+ zegt dat het enige minpunt de glitches zijn en dat er verder weinig mis is met de game. Shacknews geeft aan dat de game een 8 waard is en ziet als enige minpunten dat er te veel stealth in de game zit en wat voorspelbaarheid.

We Happy Few lijkt een game te zijn die of een hit is, en anders een hele grote mis. Misschien is dit er eentje die u tijdens een uitverkoop moet aanschaffen. Zodra er tien of meer patches zijn geweest. Want met een gemiddelde van een 6,7 op dit moment is de huidige prijs geen dolletje.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!