Bepaal zelf hoe lastig Lara het heeft in Shadow of the Tomb Raider

Games waarbij u de moeilijkheidsgraad kunt aanpassen zijn niet nieuw. In de games van vandaag de dag is het eerder een uitzondering als het niet kan. Ook in Shadow of the Tomb Raider is het mogelijk om zelf te bepalen hoe pittig de game is. Waarom dit “nieuws” is? Het is in het nieuwe avontuur van Lara Croft per onderdeel aan te passen. Puzzels, exploratie en combat zijn elk stuk voor stuk in te stellen.

shadow tomb raider 1

Zoals te zien is zijn de onderdelen los in te stellen, of alle drie te gelijk. Alleen, wat maakt een puzzel of de exploratie nou makkelijker? Daar heeft men ook antwoord op. In de onderstaande afbeeldingen ziet u als eerste die van de exploratie. Die vallen onder de noemer: “Ja, fuck man, zo zie ik direct waar ik heen moet”. Die van de puzzels zijn overigens niet anders, laten we die maar scharen onder: “Ja, fuck man, zo is er geen reet aan als alles oplicht”. Die van de combat hoeven we niet uit te leggen.

lara croft

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!