Fallout 76 niet te spelen via Steam

fallout-76-power-armorDit zal voor velen een kleine tegenvaller zijn, maar het is wel waar. Fallout 76 komt uit voor PS4, Xbox One en PC. Op PC is het gebruikelijk voor 99% van de games, en wellicht 99,5% of meer, om beschikbaar te zijn via Steam. Dat is het nummer één goto-platform op PC. Maar Bethesda denkt daar met Fallout 76 totaal anders over. Niks geen Steam. Alles via de Bethesa.net launcher. Het is tegenwoordig hip om een eigen launcher te hebben. Steam, Blizzard, Epic, EA, Ubisoft en ook Bethesda hebben er een. Hinderlijk voor PC-spelers want elke launcher moet updaten, blijft vaak op de achtergrond draaien en ze hebben vaak allemaal andere problemen. Of features. Persoonlijk ben ik er niet blij mee, maar we hebben niets te willen in dit geval. Als u mee wil doen op PC met B.E.T.A. van Fallout 76 of de game aan wil schaffen op 14 november, dan bent u overgeleverd aan de launcher van de ontwikkelaar zelf.

The PC version of Fallout 76, for both the B.E.T.A. and the launch, will be available only via Bethesda.net, not on Steam

De B.E.T.A., Break it Early Test Application, moet ergens in oktober van start gaan. Alle progressie die u daarin maakt wordt bewaard voor als de game beschikbaar is. De beta zal ook de volledige game zijn zonder restricties.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!