Dit zijn de games van augustus 2018

game augustusMussen. Dak. Maar er komen betere tijden aan. Ergens halverwege augustus moet het wat koeler worden in Nederland en wordt het weer tijd om wat actiever te gamen. Zoals u wellicht merkt slaat de hitte ook op onze website. Dus het wordt nu echt tijd voor verkoeling. De games van augustus luiden een beetje het najaar in. Al moet ik zeggen dat het najaar van 2018 tegenvalt als we kijken naar voorgaande jaren. Maar goed, daar komen we wel op terug tegen die tijd. Eerst de maand die vandaag begonnen is. Er komt best wat uit, veel is al uit gekomen of komt uit early access, maar er zijn zeker dingen waar u naar uit kunt kijken.

This Is the Police 2 – PC/Windows, Linux en Mac


Een indie-game die voor een redelijke hand aan gamers in het eerste deel veel zaken goed deed. Als u op zoek bent naar iets anders dan een camera achter uw personage en een kill-cam dan is dit wellicht iets voor u.

Overcooked 2 – 7 augustus – Windows, Switch, Xbox One en PS4


Een heerlijke partygame voor twee, drie of vier personen. Als u op zoek bent naar iets om de regenachtige dagen door te komen, als die er al zijn, dan is Overcooked 2 een prima titel om op te pikken.

We Happy Few – PC/Windows, PS4 en Xbox One – 10 augustus


Een game waar ik naar uitkeek, toen zag dat het ineens een survival-game werd en nu weer omgegooid moet zijn naar een game met meer sturing en verhaal. De sfeer en de wereld prikkelen me. Daarom staat de game hier in het lijstje.

The Walking Dead: The Final Season – Episode 1 – 14 augustus – PS4, Xbox One en Windows


Hier hoeven we weinig over te zeggen. Het laatste seizoen trapt af op 14 augustus. Enjoy als dit uw ding is.

World of Warcraft: Battle for Azeroth – 14 augustus – PC/Windows


De nieuwste uitbreiding, en misschien wel de laatste, voor World of Warcraft landt op 14 augustus. Zoals altijd zal dit een weer een goede boost geven aan het aantal spelers die een paar maanden helemaal losgaan op de uitbreiding.

F1 2018 – 24 augustus – Windows, Xbox One en PS4


Daar zijn ze weer, de ronkende motoren. Ook dit jaar is er een nieuwe F1 game waarin natuurlijk de helden van nu te vinden zijn. Zoals Vettel en Alonso. Als dit uw ding is, en u weet of dit uw ding is, hoeft u de rest van het jaar niets meer te kopen waarschijnlijk.

Pro Evolution Soccer 2019 – 28 augustus – PS4, Xbox One en Windows


Wat eerder dan normaal, dat is de releasedatum van PES 2019. Maar FIFA is eerder dus moet men bij Konami ook wat eerder om eventuele spelers daar weg te kapen.

En verder…

Verder komt er een hoop Yakuza uit deze maand. Voor PS4 en voor PC bijvoorbeeld. Yakuza 0 komt uit voor Windows, Yakuza 3 voor PS4 en ook Yakuza Kiwami 2 komt uit voor de PlayStation 4. Monster Hunter: World is er op 9 augustus voor PC net als Ōkami HD voor de Switch. Op 21 augustus gooit SEGA er nog meer games uit. Shenmue en Shenmue II komen dan uit voor PS4, Xbox One en PC.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!