Nachtnieuws: vrijdag 13 juli – weekendeditie

nachtnieuws vrijdag 13 juliGeen weekendpost, dat klopt. Er kwam iets tussen. Maar dat moet natuurlijk goed gemaakt worden. En aangezien ik toch al van plan was om Nachtnieuws te maken, pakken we die in een keer mee. Deze heel week was geen hele bijzondere wat nieuws betreft en het ontbrak een beetje aan tijd hier en daar. Dus dan doen we het zo. Op dit moment, en de rest van het weekend, speel ik Octopath Traveler. En waarschijnlijk ook nog wel wat Destiny 2. Op PC. Verder heeft de rest van de redactie (ze bestaan echt nog) vakantie en dus trek ik de bolderkar alleen door het mulle zand. Geeft niet, komt goed. U bent vast ook op vakantie of wat minder achter de digitale apparaten te vinden. Des ondanks, toch een keer Nachtnieuws, met wellicht wat ouder nieuws dan alleen van vandaag. Gaan we!

– Pokemon Quest is 7.5 miljoen keer gedownload. Als u dat ook gedaan heeft vragen wij u vriendelijk de tent te verlaten. Weg!

– Er is een demo van Yakuza Kiwami 2. Downloaden voor de PS4 kan hier. Voor de Xbox One kan het nergens.

– Oh, nog meer Pokemon-nieuws. Pokemon Go door de tijd heen al meer dan 1.8 miljard dollar aan omzet behaalt. Gekkenwerk.

– Als u ooit gedacht heeft hoe het komt dat Nathan Drake, die uit de Uncharted-reeks, zoveel kogels kon opvangen heeft u het mis. Dat kan hij niet. Hij heeft alleen extreem geluk dat ze hem net elke keer missen. Als het beeld roder wordt dan is het gevaar groter dat ze hem wel raken. Dan raakt zijn “geluk” op. Wat een goede uitleg, krijg je spontaan diarree van.

– Nu de Switch gehackt is, is er een emulator voor de Gamecube die werkt op de Switch.

– In het Westen hebben we Steam, maar in China heeft men WeGame. Dat is van Tencent. En die zijn enorm groot als bedrijf zijnde. En nu gaat Tencent werken aan een WeGame voor het Westen. Kijken wie er wint.

– Wellicht heeft u tijdens de E3 de Dying Light 2 trailer gezien. Er is een interview en First Look gemaakt door de mannen van Digital Foundry. Is het kijken waard.

– Team Fortress 2 heeft de meeste spelers op Steam. Dan weet u dat.

– Misschien heeft u Ingress gespeeld. De voorloper van Pokemon Go. Daar komt een anime-serie van op Nepflix.

– Nieuwe uitbreiding voor Warframe in de maakt genaamd Fortuna.

– The Division 2 kan in z’n geheel solo gespeeld worden. Maar of dat nu zo leuk is, is een ander verhaal.

“We agree with the criticisms of the game that many of you have made recently, including comments that our efforts need to be more effective and that the game still needs more improvement,” aldus de mannen en vrouwen achter Playerunknonw’s Battleground. Damn right! En dat is al heel lang zo, slackers. Fix je game, maat.

– Er is wellicht een nieuwe game in de maak in het universum van The Witcher. Maar als dat zo is, dan wordt het niet The Witcher 4. En nee, men had het niet over de tabletopgame die ook in de maak is.

– Op 10 augustus zal er een livestream te zien zijn die Doom Eternal onthult. Tegen die tijd waarschuwen we u nog wel een keer.

– Als u interesse heeft in Forza Horizon 4, dan moet u de Mixer-pagina in de gaten houden. Daar komen livestreams van alle seizoenen.

– No Man’s Sky was een lachertje toen deze uitkwam. Maar uitgever 505 Games wil u toch laten zien wat er sinds de lancering is aangepast. Misschien halen ze u wel over het nogmaals te proberen *proest*.

– In Sea of Thieves is een tijdelijk event gestart genaamd The Sunken Curse. Duurt tot ongeveer 25 juli.

– Volgens Jade Raymond, die bij EA werkt aan een nieuwe Star Wars-game, zijn alle fans van Star Wars betweterige nerds. De enige reden dat ze meer en meer Star Wars willen is omdat ze willen pochen met hun kennis tegenover andere fans. Wat een volk.

Interestingly enough, the number one motivator for either fans of playing Star Wars games or looking to participate in the Star Wars universe in any way is to become the number one fan. So, basically, to beat their friends at Star Wars trivia.

– Indie-shooter Battalion 1944 wordt gewoon even totaal op de schop gegooid. Beter performance, nieuwe grafische pracht en dat allemaal voor niks. Top hoor, die indie developers.

– Geen idee of u er op zit te wachten, maar de nieuwste Xbox One update heeft ondersteuning voor Dolby Vision.

– Meer info over de cross-over tussen Final Fantasy XIV en Monster Hunter World.

– The Bard’s Tale 4: Barrows Deep komt op 18 september uit voor PC.

– Alles dat aangepast wordt in Forsaken, de nieuwe Destiny 2 uitbreiding.

– CS:GO lootboxes zijn nu officieel uitgeschakeld in Nederland en Belgie.

– Nathan Fillion is de acteur die Nathan Drake speelt in de games. En de beste man teaset op internep iets dat lijkt op iets dat te maken heeft met Uncharted. Maar wat?

– En tot slot; Earthfall is uit voor PC, PS4 en Xbox One.

Goed, dat was het Nachtnieuws. Natuurlijk sluiten we af met nachtmuziek, want dat hoort. Maar graag horen we ook nog even wat u gaat doen dit weekend. Of spelen. Hoppa, tot maandag!

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!