Code Vein vertraagd, game komt nu in 2019

code vein 2019Omdat het jaar nog niet schamel genoeg was, leek het Bandai Namco een prima idee om Code Vein uit het rooster te trekken. De game zou op 28 september verschijnen maar nu niet meer. Een datum of tijdsbestek in 2019 is er nog niet, dus hoeveel er nog aan de game gesleuteld moet worden? Geen idee. Natuurlijk was het een lastige beslissing voor Bandai Namco. Want dat is het altijd. Iets dat geld moet maken uitstellen blijft lastig. Maar het komt door feedback van de fans. Er zijn namelijk van een product dat nog niet af is, nu al fans. Kan snel gaan zeg ik.

Code Vein has received an enormous amount of positive feedback from eager fans who have received hands-on time with in-development versions of the game over the past nine months. Armed with knowledge of how well the game has already been received, we made the decision to postpone the release of Code Vein to further refine its gameplay in an effort to exceed the expectations fans already have of the title. It was a difficult decision to make, but we feel it is the correct one.

Ergens in 2019 dus. Wellicht is februari een mooie maand. Dan komen er bijna geen games uit *kuch*. Schrappen maar uit de kalender als u Code Vein daarop had staan. En anders gewoon doorlopen.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!