Als u stopt, stopt Bethesda ook met Skyrim

skyrim gratis weekendTijdens de E3 2018 deed Bethesda een kleine zelfreflectie. Niet alleen wat betreft bugs in hun Fallout-games, maar ook wat betreft Skyrim. De game is inmiddels op bijna elk platform uitgekomen. Zelfs op de Amazon Alexa. En daar is een reden voor. Die bent u zelf. Omdat u Skyrim blijft kopen, blijft Bethesda het op steeds nieuwe platformen uitbrengen. Het advies van Todd Howard is dan ook dat u het gewoon niet meer moet kopen en spelen. Dan stopt men met het porten van de game. Simpel toch?

Even now, the amount of people who play Skyrim seven years later; millions of people every month are playing that game. That’s why we keep releasing it. If you want us to stop releasing it, stop buying it.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!