Berg uw zwijnen op; Asterix & Obelix komen terug

155704-Asterix_&_Obelix_XXL_2_-_Mission_WiFix_(Europe)-4Als u twaalf jaar bent en u vraagt zich af wat dit is, dan bent u net iets te jong voor Asterix & Obelix. Maar iedereen daarboven, en ik vrees ver daarboven, kent de kleine drukte maken en grote reus als geen ander. Asterix & Obelix waren vroeger in strips, tekenfilms en games te vinden. En sommige waren nog best vermakelijk. De zwijnen-etende makkers komen weer terug. En wel in een dubbele uitvoering. Op 29 november komt Asterix & Obelix XXL 2 in een remaster uit voor de PS4, Switch Xbox One en PC. Het is een game die uitgekomen is op de PS2, dus het is meer om u lekker te maken voor… Asterix & Obelix XXL 3.

Jawel, men werkt aan een nieuwe Asterix & Obelix-game. Heel veel is er nog niet over bekend, maar verwacht geen game met de schaal van Cyberpunk 2077, of de klasse van Crash Bandicoot. Maar het zal ongetwijfeld een vermakelijke game zijn. Wanneer het derde deel in de reeks… ik kan bijna niet geloven dat we dit tikken en het een reeks noemen, uitkomt is nog niet bekend. Oh, voor we het vergeten. Die remaster van XXL 2 komt ook nog in twee smaken: Limited Edition and Collector’s Edition. Het moet niet gekker worden. Voor Ceasar!

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!