[E3 2018] The Last of Us Part II is fake! En heeft multiplayer

the last of us part IIDe demo van The Last of Us Part II tijdens de Sony E3 2018 persconferentie was niet misselijk. Zelfs zo misselijk dat er getwijfeld werd. Of het wel echt is. Althans, dat gebeurde er op Twitter. De animator van de game kreeg een reply van Edios Montreal studiobaas David Anfossi dat de demo fake was. Geen echte gameplay. Hierop kreeg hij een uitnodiging van de animator om te reageren op zijn privéberichten en samen een keer te gaan lunchen. Uiteraard kreeg Anfossi een bak met digitalestront over zich heen. Zijn antwoord hierop was dat het slechte uitdrukking was van een Franssprekende man. Onzin natuurlijk. “And fake”, is geen woord Frans aan.

Iets anders over The Last of Us Part II. Tijdens de PS4-show werd er alleen een video getoond en meer niet. Zonde, want dat zijn natuurlijk de momenten om te vermelden dat de game een multiplay heeft. Net als het eerste deel. Hoe de multiplayer in elkaar zal steken is nog niet bekend, maar fans van de reeks zullen toch verheugd zijn dat de veel gespeelde gamemode uit het eerste deel op wat voor manier dan ook, terugkomt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!