[E3 2018] Nintendo Direct E3 2018 editie

Nintendo mocht natuurlijk niet ontbreken tijdens de E3. Want de ontwikkelaar heeft natuurlijk de Switch en daar moeten games op. Gelukkig doen heel veel third party’s dat, maar Nintendo zelf maakt natuurlijk ook game. En die moeten getoond. De Nintendo Direct duurde drie kwartier. Op voorhand wisten we dat Super Smash Bros. heel erg centraal zou staan. Hoe centraal was op voorhand nog niet bekend, maar nu de direct is afgelopen kunnen we zeggen dat het baggerlang was. Veel en veel te lang. Er is eigenlijk niets meer te vertellen, zo lijkt het. Alle personages, maps, nieuwe features, special moves van personages en nog veel en veel meer. Zo veel dat het te veel was. Maar de rest was… nou ja, het oordeel is aan u.

Nintendo E3 2018 Direct

– De eerste game was een mech-shooter genaamd Deamon x Machina. Komt ergens in 2019 uit.

– Op 14 september komt er DLC voor Xenoblade Chronicles II.

– De aankondiging van Pokemon Let’s Go was al geweest, maar natuurlijk konden deze games niet ontbreken tijdens de Direct.

– Als het 5 oktober is, is het tijd voor een party. Super Mario Party. En wat tof is, is dat er twee Switches gekoppeld kunnen worden met het beeld om een groter scherm te maken. Dat is netjes.

– Een echte Fire Emblem voor de Switch, dat moet Fire Emblem: Three Houses worden. Een datum is er niet, maar 2019. Zoals zovaak.

– Overcooked!2 is op dit moment alleen nog voor de Switch, maar komt ook naar de PS4, Xbox One en PC. De eerste trailer was in ieder geval voor de Switch. De game komt op 7 augustus uit.

– Fortnite is NU beschikbaar voor de Switch.

– Killer Queen Black en Hollow Knight komen beide naar de Switch.


– Verder zijn Octopath Traveler te zien, die op 13 juli uitkomt, en een rits aan andere games die naar de console komen. En dan tot slot..

– Dikvetlang veel Super Smash Bros. Ultimate waarin alle personages ooit zitten, variaties daarop, stages, veel en veel te veel in zo’n korte Nintendo Direct.


Maak onze dag, deel dit met je vrienden!