[E3 2018] Square Enix persconferentie


Het is de vraag of Square Enix nog verrassingen voor ons heeft. Rise of the Tomb Raider hebben gezien, Just Cause 4 hebben we gezien, The Adventures of Captain Spirit? Gezien. Kingdom Hearts III hebben we ook al vaak genoeg gezien en dus blijft er enkel nog Final Fantasy VII Remake over die we graag willen zien. Puur om te zien hoe het eruit ziet. Wie weet heeft men toch nog iets in de mouw zitten dat er straks uitkomt. De persconferentie begint om 19:00 uur. Tijd om wakker te worden dus en u weer klaar te maken voor een avond en nacht persconferenties.

Square Enix E3 2018 liveblog

– De showcase begint met Rise of the Tomb Raider. Het is geen persconferentie in een zaal, maar net als Nintendo een vooraf opgenomen videostream. Ze moet een worden met de jungle om een Mayan apocalyps te stoppen.

– Overigens is het meer Assassin’s Creed Raider in plaats van Tomb Raider. Next please. Want als een ontwikkelaar moet zeggen: “Of course we have tombs”, dan is het mis. Op 14 september mag u zelf aan de slag.

– Een video van een nieuwe patch voor Final Fantasy XIV, Stormblood – Under The Moonlight, en een crossover van FFXIV met Monster Hunt World.

– The awesome adventures of Captain Spirit komt voorbij, net als bij Microsoft natuurlijk.

– Ook Dragon Quest XI komt langs. Wellicht eindelijk een releasedatum. Op 4 september 2018 komt de game hier uit voor PS4 en Steam.

– Babylons Fall, een nieuwe game werd getoond en komt in 2019 uit. In ieder geval op PC en PS4. Gemaakt door PlatinumGames.

– De NieR: Automata – Become as Gods Edition voor de Xbox One kon niet missen en natuurlijk ook een trailer voor Octopath Traveler. Want die game komt 13 juli uit voor de Switch.

– Just Cause 4, uiteraard. Rico neemt het op tegen The Black Hand. Maar ook tegen tornado’s en zandstormen en mega-onweer. Op 4 december, maar dat wisten we al.

– Een totaal nieuwe game genaamd The Quiet Man. We zien iemand die doof is twee bad guys in elkaar meppen. En meer niet. In augustus horen *tudum tssh* we meer.

– Kingdom Hearts 3 is het slot, en daarna is het afgelopen. Terwijl we moesten kijken tot het einde. Maar er is niets aan het einde. Beetje heel erg jammer dit. Gelukkig maar een half uur.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!