[E3 2018] Unravel 2 lekt alvast vooruit

De EA Play-show moet nog beginnen, maar natuurlijk lekt er wel iets. En dat is Unravel 2. Het eerste deel was een indie-game die uit gegeven werd door EA. En nu schijnt er een tweede deel te komen. De game zou co-op hebben en dat is een mooie upgrade! Volgens de ESBR-rating pagina die gevonden is zijn er namelijk meerdere Yarnys.

This is a side-scrolling platformer in which players control a pair of fantastical creatures called Yarnys as they navigate environments. Players traverse platforms and avoid hazards by swinging from yarn lassos; some areas contain animals that chase/menace the player’s characters. The Yarnys are defeated when they are eaten by a fish, grabbed by birds, crushed by boulders, or run over by cars.

Het wachten is op de officiële aankondiging die ongetwijfeld vanavond om 20:00 uur door EA wordt gedaan. En dan zal de game begin volgend jaar waarschijnlijk wel uitkomen voor PC en consoles.

unravel 2

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!