[Update] Wij zeggen Fallout MMORPG – wie biedt meer?

Ok, we gaan een wedstrijdje ver plassen doen. Bethesda wil dat u zich opmaakt voor de E3 2018, die over een goede andere halve week begint, en daar is men aanwezig met een showcase. Daar krijgen we shit te zien. Nieuwe shit. Goede shit. Hopelijk. DOOM 2 is een kanshebber. RAGE 2 weten we inmiddels zeker. Maar. Er komt ook iets met Fallout, blijkbaar. Of het is een fuck-you-up-the-ass. Dat kan ook. Toch gokken wij op een Fallout MMORPG. Wat denkt u?

Update 2: De stream is nog steeds live, van Bethesda op Twitch, en heeft niet heel veel om het lijf gehad. Een ballon, een extra figure en nu ligt Pipboy te slapen met daarbij een wekker/klok/horloge. Hierop is te zien dat de tijd op 09:45 staat. Dat is uiteraard de USA tijd, en dus omgerekend zou dat 16:45 onze tijd moeten zijn. Dan is er blijkbaar een onthulling van iets. De kans dat het Fallout MMORPG is, is gezakt naar sub zero. Wij zitten er naast. Er zijn mensen die hier en daar wat hints hebben verzameld en deze Fallout-game zou wel een triple-A titel zijn, maar niet iets dat we zouden verwachten. En dus geen RPG. De meest heftige gedachten zijn op dit moment dat Battlecry, de hero shooter die in 2017 officieel werd afgeschoten, is omgebouwd naar een Fallout hero shooter. Maar… nee toch? Nee, dat mag niet. De status op dit moment is dus: echt geen idee. Maar vanmiddag tussen 16:00 en 17:00 moet het bekend worden.

Update: Bethesda heeft ook een livestream gestart waar geen fuck op is te zien, maar het houdt mensen wel bezig. Slimme marketingtruc natuurlijk. Als we iets zien, dan hoort u het.
fallout e3 2018

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!