Battlefront 2 is een aflopende zaak, beweert een ontwikkelaar

Dit soort zaken zijn listig. Daar zijn we ons van bewust, maar als ze kloppen dan is het wellicht wel prettig voor u om er rekening mee te houden. Iemand, en daar begint het vage, die zegt ontwikkelaar te zijn bij DICE heeft aangegeven dat Star Wars Battlefront 2 een aflopende zaak is wat ondersteuning betreft. Nu kan iedereen roepen dat hij of zij bij DICE werkt, maar de persoon in kwestie leverde als bewijs een nieuwe outfit van Princess Leia aan, voor dat EA op haar blog de Boush Outfit zelf aankondigde. Er is dus enig gewicht aan de post van deze manvrouwmens. Het is nogal een lang stuk, maar gelukkig was er iemand die de hoofdpunten eruit heeft gevist zodat u minder hoeft te lezen.

Zo zou alleen DICE nog werken aan de game, maar die is eigenlijk volop bezig met Battlefield 5. Criterion en Motive werken niet meer aan de game en een 100% roadmap voor de game is er niet. Ontwikkelaars mogen niet met het publiek praten en de komende maanden is er niet veel te beleven in de game behalve wat cosmetisch spul en kleine modes. Er zitten bugs in de game die al sinds de beta aanwezig zijn, alleen de hele grote problemen worden opgelost maar de ontwikkelaars die er nog aan werken zijn eigenlijk niet skilled genoeg om dat te doen.

star wars battlefront II

Of het waar is, dat laten we aan u over. Mocht u de game spelen dan heeft u wellicht een idee of dit klopt of niet en wat er komen gaat. De volledige lijst met punten staan hieronder. Waarschijnlijk zal EA of DICE niet reageren op deze berichten, en terecht natuurlijk. Dat kan alleen maar verkeerd uitpakken. Maar het verbaast ons niet als er ergens een kern van waarheid in zit. Niet over de de skilled ontwikkelaars, maar de game heeft natuurlijk een fikse klap gehad door het hele loot box verhaal en dat men hierdoor ineens andere plannen moet maken viel wel te verwachten.

 • EA does not have a 100% established roadmap
 • They adapt and sometimes change plans overnight
 • Next few months will focus on cosmetics and smaller modes (Heroes vs Villians were recently announced)
 • EA is not allowing developers to communicate with the community (It seems the narrative is being controlled)
 • Criterion and Motive are no longer working on the game
 • DICE is the only studio working on Battlefront 2 and DICE is already busy with Battlefield 2018
 • When it comes to bugs do not believe “we are looking into this” or “aware of the situation” as these statements are given without having a certain fix in mind.
 • Some of the bugs exist since beta and may never get a fix
 • Only major bugs are being looked at
 • Only way to get the bugs fixed is to create pressure, be loud
 • Devs handling Battlefront 2 are not experienced enough to fix the bugs
 • Devs will push the bugs under the rug if they can’t fix it
 • EA is keeping a strong eye on Reddit
 • EA is making efforts to make sure another Battlefront 2 like incident doesn’t happen

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!