Hallo Bethesda, wat zijn we aan doen?

Bethesda is aan het teasen geslagen. Of het voor de E3 2018 is of dat men al eerder iets loslaat over een nieuwe game is gissen, maar in alle afbeeldingen die men vrijgegeven heeft zit wel een gemene deler: roze. De Big Ben die een beetje roze is, een raketlancering die nogal roze is en ook kruispunt met… roze. De gedachten op internet zijn dat het gaat om RAGE 2. De reden hiervoor is dat een massa dump van “nieuwe games” op Walmart ook RAGE 2 in zich had, en Bethesda hier op reageerde in het roze. En dat was een dag eerder.

bethesda rage 2

Deze afbeelding is inmiddels ook de banner en profielfoto van het RAGE 2-account op Twitter. De onderstaande afbeeldingen zijn door het officiële Bethesda-account op Twitter geknald, en niet door het RAGE-account. Maar dan zou het wellicht ook wel heel duidelijk zijn. Het lijkt er dus op dat men in ieder geval een opvolger op RAGE aan zal kondigen tijdens de E3 of daarvoor. Want ook de wijzers van de Big Ben, die op 14 minuten over 5 staan, duiden volgens sommige op een teaser op 14 mei, aanstaande maandag dus. Gokken en gissen, u mag er aan meedoen als u wil, of gewoon zoals wij het ter kennisgeving aannemen en voor de rest zien waar het straks op neerkomt.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!